Skip to main content

TERMENI ȘI CONDIȚII

Ultima actualizare: 14.05.2024

Bine ați venit pe dibalcris.ro (denumit în continuare „Site-ul nostru”). Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții (denumiți în continuare „Termeni”) înainte de a utiliza site-ul nostru. Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord cu acești Termeni și cu toate politicile și regulile noastre. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site.

1. Accesul la site

1.1. Accesul la site-ul nostru este permis doar pentru utilizatori cu vârsta de cel puțin 18 ani sau pentru minori cu acordul părinților sau tutorelui lor legal.

1.2. Vă asumați întreaga responsabilitate pentru asigurarea confidențialității datelor de conectare și pentru orice activitate desfășurată pe contul dumneavoastră.

2. Drepturile de proprietate intelectuală

2.1. Conținutul de pe acest site, inclusiv, dar fără a se limita la, text, imagini, logo-uri, mărci comerciale, software și alte materiale, sunt protejate de drepturile de autor și de alte drepturi de proprietate intelectuală.

2.2. Nu aveți dreptul să copiați, reproduceți, distribuiți sau modificați conținutul site-ului nostru fără acordul nostru prealabil scris.

3. Politica de confidențialitate

3.1. Colectarea și utilizarea informațiilor dumneavoastră personale sunt reglementate de Politica noastră de Confidențialitate, care face parte integrantă din acești Termeni.

4. Comentarii și feedback

4.1. Suntem bucuroși să primim comentarii și feedback de la utilizatori cu privire la site-ul nostru. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a elimina sau modifica comentariile și feedback-ul care sunt ofensatoare, ilegale sau care încalcă acești Termeni.

5. Limitarea răspunderii

5.1. Utilizarea site-ului nostru se face pe propriul risc. Nu ne asumăm nicio răspundere pentru eventualele prejudicii sau pierderi suferite în urma utilizării acestui site.

6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

6.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni în orice moment. Orice modificare va fi publicată pe site-ul nostru și va deveni efectivă imediat după publicare. Vă recomandăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

7. Contact

7.1. Dacă aveți întrebări sau comentarii cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții. Vă mulțumim că ați ales să vizitați dibalcris.ro.